Der er mange forskellige steder du kan vælge at få bygget et typehus. Jeg vil ikke komme med konkrete eksempler i dette indlæg, da der er så mange at vælge imellem. Dog er der nogle ting, som vi mener, at du skal tage stilling til inden du vælger et firma at få bygget dit typehus.

Et byggeri kræver tillid

 Når man skal have bygget sit hus, så er det en stor tillidssag mellem køber og firmaet, der bygger. Derfor er det meget vigtigt, at man undersøger firmaet man skal købe hos inden man vælger at skrive kontrakt med firmaet. Her er nogle ting, som vi mener at man skal være opmærksom på, når man skal have bygget et typehus.

 

  • Tjek anmeldelser

Det er ikke alle firmaer, der er lige gode. De skal kunne leverer til tiden, holde budgettet og have en god kommutation med kunden under hele processen. Derfor er det meget vigtigt, at du tjekker firmaet du skal have bygget dit typehus hos. Du kan meget hurtigt finde ud af, om firmaet er værd at bruge eller ej.

 

  • Hvor troværdigt er det?

Som sagt, så er dét at få bygget et hus en kæmpe tillidssag. Derfor er det meget vigtigt, at du føler dig tryg, når du snakker, handler og får bygget hus med firmaet. Lig derfor mærke til om firmaet har tydelige kontakt, firma og adresse informationer. De fleste firmaer der bygger typehuse vil meget gerne give et uforpligtende tilbud. Tag derfor telefonen, ring dem op og tag en snak med dem. Så vil du hurtigt kunne finde ud af om firmaet er værd at benytte.

 

  • Har de gode referencer?

Dette hænger lidt sammen med anmeldelser, som jeg skrev i det første råd. Dette råd gælder udelukkende om at se. Har firmaet haft andre kunder? Og hvilke kunder er det. Er det store virksomheder, der har fået lavet typehuse? Så er firmaet nok i en okay kvalitet, så du kan føle dig tryg. Meningen med dette råd er egentlig ikke, hvem de har haft som kunder, men mere om de har haft nogle kunder. Firmaer der bygger typehuse, der ikke har nogle referencer er ofte ikke stolte af deres arbejde og ønsker ikke at vise det frem. Modsat vil virksomheder, der viser deres værk frem, være stolte af det og ønsker at vise det frem til andre. Derfor er rådet, virksomheder men flere og gode referencer er oftest bedre end firmaer uden. Det skal dog siges, at det ikke altid er sådan, men oftest er det sådan.

 

  • Få arrangeret et møde

Når du endelig har fundet et firma, du mener er perfekt til at bygge dit typehus, så skal du have arrangeret et møde med dem. Som jeg har skrevet, så vil de fleste typehuse firmaer give dig et uforpligtende tilbud. Ud fra dette måde vil du meget hurtigt kunne vurdere om dette firma er troværdigt og værd at handle med.

Som jeg skrev i starten af indlægget, så vil jeg ikke nævne enkelte typehusefirmaer i dette indlæg, men henviser til denne side, hvor du kan se en liste over typehusefirmaer.