Det kan være besværligt og tidskrævende at skulle have revet sin væg ned. Specielt hvis væggen er stabiliserende eller bærende. Dog behøver du ikke stå med hele projektet selv. Der er meget professionel hjælp at hente derude, når du står i denne situation.

 

Prisen på nedrivning af væg

 Mange for forkert at tænker, at det koster kassen at få revet sin væg ned, og specielt hvis det er en bærende eller stabiliserende væg. Dette er dog forkert. Det koster rent faktisk ikke meget mere end 3000-5000 kroner at få professionel ekspert hjælp af faglærte og kompetente ingeniører til at hjælpe med hele processen fra henvendelse til, at væggen er revet ned.

Samtidig med dette, så taget det i de fleste tilfælde ikke meget mere end 1 uge og maks 10 dage, hvis du søger professionel rådgivning under hele projektet.

 

Træd varsomt, når du river vægge ned

 At rive en væg ned, er ikke blot bare at vælte eller fjerne den. Det kræver både statiske beregninger, ekspert rådgivning samt det helt rigtige udstyr. Hvis det ikke bliver gjort korrekte fra starten af, kan det medfører at huset falder sammen eller mindre, men betydelige mén på huset, som er umulige og dyre at komme af med. Derfor kan det rent faktisk være en investering på tidsmæssigt og økonomisk at få ekspert rådgivning allerede fra starten af projektet, og ikke først når det er gået galt.